Mesaje Sms

marți, 1 decembrie 2009

-Abia astept Sarbatorile de Craciun si Anul Nou pentru ca le voi petrece cu tine si acest lucru inseamna foarte mult pentru mine
! Si mai stiu ca anul 2010 va fi unul plin de intelegere, dragoste si bucurie pentru noi doi!

- Precum Mos Nicolae si Mos Craciun aduc magia in casele noastre, asa si tu aduci magie in fiecare clipa a vietii mele!

-N-as putea sa-mi petrec sarbatorile de iarna nicaieri altundeva decat langa tine. Noi doi, multa zapada, ascultand colinde… aceasta este darul pe care mi-l doresc cel mai mult pe lume!

-Ma simt ca intr-o poveste… Voi petrece Sarbatori magice, langa o persoana magica… Tu esti magia vietii mele!

-Orice Craciun petrecut fara tine este ca un Craciun lipsit de magie. Reda magia Craciunului in viata mea si vino mai repede la mine!

-Imi spuneai ca sunt ca o stea de Craciun pentru tine… si ma pot considera cea mai norocoasa, caci am primit cea mai frumoasa dedicatie de dragoste!

-Astazi este Craciunul, o zi plina de bucurie… dar nu si in sufletul meu… caci tu nu esti langa mine!

-Imi lipsesti la fiecare bataie a inimii, la fiecare clipire, in fiecare secunda si in fiecare moment al zilei… dar in acest Craciun, daca nu voi fi langa mine, cu siguranta imi vei auzi chemarea batailor inimii mele… vor fi in fiecare clinchet de clopotel pe care il vei auzi in aceste sarbatori.

- Ma simt ca un om de zapada si ma topesc de dorul tau. Grabeste-te sa ma salvezi de la topire!

-Mi-ai vazut zambetul pe undeva? Cred ca este ascuns pe undeva in sacul lui Mos Craciun… Crezi ca poti sa-l rogi pe Mos Craciun sa ti-l dea sa mi-l aduci?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu